Alelnök

Istenes Mária Éva

Vidéki születésűként, csupán 2005 óta élek Budapesten, első diplomámat Szegeden angol bölcsész és nyelvtanár szakon, másoddiplomámat pedig a MÜTF-ön szereztem marketingkommunikáció és reklám szakon. Az ingatlanok, „ingatlanozás” mindig is érdekeltek, volt szerencsém kipróbálni magam ingatlanértékesítőként is Budapesten, de a szívemhez a marketing és kommunikáció is mindig nagyon közel állt. Amikor pár éve elkezdtem a saját lakásomat kiadni turistáknak, nem is gondoltam, hogy a dolgok „idáig fajulnak majd”, hiszen 2014 óta blogolok is arról, hogyan lehet minél jobban és élvezetesen kiadni a lakásunkat, és 2015 óta tartunk hatalmas sikernek örvendő oktatásokat az ország különböző pontjain szálláshelyeket üzemeltető magánszemélyeknek és cégeknek is.

Mára elmondhatom, hogy tényleg pont azzal foglalkozom, amit a legjobban szeretek csinálni: a vendégekkel angolul kommunikálni, vendégül látni őket, szenzációs új kapcsolatokra szert tenni a világ bármely pontjáról érkezettekkel, miközben a hazai házigazdáknak is naprakész tudást nyújtunk az oktatásainkon, legyen szó akár marketingről, hirdetések kezeléséről, adózásról, vagy adminisztrációról.

Az oktatásainkon részt vevő több száz ember a mai napig egy külön zárt csoportot alkot a Facebookon, ahol különböző témákban a nap bármely szakában segítjük egymást, így innen tényleg már csak egy ugrás volt, hogy ez a remek, összetartó csapat a közéletben is képviselje a magyarországi apartmankiadókat. 2016 novemberében tehát megalapítottuk a Magyar ApartmanKiadók Egyesületét, melyben az alelnöki tisztséggel szavaztak nekem bizalmat az alapító tagok.