Képes beszámoló az Októberi Apartmankiadó Találkozóról

2017. október 18-án a Magyar ApartmanKiadók Egyesülete és az Airbnb Home Sharing Club közösen rendezte meg Októberi Apartmankiadó Találkozóját.

A színvonalas találkozón közel kétszázan vettek részt, a jelenlevő Airbnb házigazdák a találkozó mellett naprakész tudást és információt szerezhettek az őket legjobban foglalkoztató témákban:

  • Adózás, adminisztráció: Kis-Vén Valéria – Ingatlankiadás Okosan előadás
  • Társasházi jog: Dr. Pálvölgyi Miklós előadása
  • Bulinegyed dilemma: Night Mayor BUD – Német G. Dániel prezentáció
  • VIII. kerületi új szabályozással kapcsolatban: Farkas Örs – Kocsis Máté polgármester kabinetfőnöke és dr. Görhöny Ádám – kerületi aljegyző beszélgetett Schumicky Balázzsal, a Magyar ApartmanKiadók Egyesületének elnökével.

A VIII. kerületi szigorítással kapcsolatos panelbeszélgetés összefoglalónkat itt olvashatod el: ÖSSZEFOGLALÓ

Találkozónknak a MÜPA Budapest impozáns Üvegterme szolgáltatta a helyszínt,  az Airbnb házigazdáknak ráadásul egy mesés házbejárásban is részük lehetett a MÜPA jóvoltából. A fényárban úszó, tágas terek nem csak lélegzetelállító látványt nyújtottak minden résztvevő számára, de remek lehetőségét biztosítottak arra is, hogy a házigazdák az előadókkal, a partnerekkel és természetesen egymással is kötetlenül tudjanak beszélgetni.

Kedvet kaptál jönni  legközelebb? Hamarosan újra találkozunk; ha nem szeretnél lemaradni, küldd el regisztrációdat most, és azonnal értesítünk a következő esemény pontos időpontjáról és helyszínéről:

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

Teljes, pontos neved*
Email címed (biztos jól írtad be?)*


Az Októberi Apartmankiadó Találkozón készült képes beszámolóért klikk a képekre, és nézd végig galériánkat!