Októberi Apartmankiadó Találkozó

Az Airbnb Home Sharing Club és a Magyar ApartmanKiadók Egyesülete bemutatja:

OKTÓBERI APARTMANKIADÓ TALÁLKOZÓ 2017. október 18-án a MÜPA BUDAPEST impozáns Üvegtermében!

A rendezvényre mindenkit szeretettel várunk; ha még csak játszadozol a gondolattal, akkor is, hiszen az esemény egyik fő apropója az oktatás: azaz elmondunk minden fontos információt, amit minden érdeklődőnek vagy felelős házigazdának feltétlenül tudnia kell. De ha már gyakorló apartmankiadó vagy, akkor is itt a helyed, hiszen csak olyan témákkal foglalkozunk, ami házigazdaként téged is aktuálisan érint, és természetesen emellett közel kétszáz másik házigazdával is találkozhatsz Budapest egyik leglátványosabb, exkluzív panorámájával rendelkező rendezvényhelyszínén!

A találkozón az alábbi témákkal várunk:

Legújabb kerületi tiltások, szabályozások
Van lakásod a VIII. kerületben, de fogalmad sincs, hogy be tudod-e jelenteni az új szabályok miatt?
Milyen előírásoknak kell megfelelned? Mi az a parkolóhely megváltás, mit kell pontosan kérni a közgyűléstől? Várható-e további változtatás / szigorítás? Mi vonatkozik a már meglévő engedélyekre?
Panelbeszélgetés: Farkas Örs – Kocsis Máté polgármester kabinetfőnöke és dr. Görhöny Ádám, a kerület aljegyzője


Adózás, adminisztráció:

Szó lesz arról, hogy kinek és milyen számlát kell kiállítani, milyen árfolyamokat használjunk, hogyan kell adminisztrálnod mindezeket,  milyen adóváltozásokra lehet számítani jövőre, mi ez az egész  jutalék utáni ÁFA-fizetési mizéria, stb.  

Előadónk: Kis-Vén Valéria adószakértő – Ingatlankiadás Okosan

Társasházi jog:

Mindenhol azt hallod, hogy be akarják tiltani a tevékenységet? A társasházhoz vagy az önkormányzathoz kell fordulnod segítségért? Egyikhez sem? Ügyvédeink (igen kettő is! 🙂 ) részletesen elmondják, miről szólnak pontosan a legfrissebb rendeletek, és mit tehetünk, mint jogkövető házigazdák.

Panelbeszélgetés dr. Pozderka Gábor és dr. Pálvölgyi Miklós ügyvédekkel

Bulinegyed dilemma:

Égetően fontos, hogy a bulinegyeddel kapcsolatos heves vitákban minden fél meghallgatásra kerüljön, hiszen mindannyiunk érdeke, hogy a budapesti belső kerületekben élő lakosok megtalálják a közös hangot nem csak a szórakozóhelyekkel, de a szálláshelyek tulajdonosaival is. Éppen ezért nagy örömmel köszöntjük rendezvényünkön Budapest egyik legújabb formációját, a Night Mayor BUD egyesület képviseletében Német G Dánielt, aki beavat mindannyiunkat a tevékenységük részleteibe, sőt, lehetőségünk lesz együtt gondolkozni és megoldási javaslatokat is tenni  a jövőbeli (együtt)működésükre!

Előadás, beszélgetés: Német G Dániel – Night Mayor BUD

MÜPA Budapest – Meglepetés:

Az eseményen minden résztvevőt szeretettel meghívunk az épület bemutatására, a ház teljes bejárásával olyan izgalmas részekbe is betekintést nyerhetünk, ahova normál körülmények között soha nem léphetnénk be!

A találkozón sós és édes süteményekkel, valamint üdítővel várunk téged is szeretettel!

Időpont: 2018. Október 18. 17:30 – 21:30, regisztráció: 17:00-tól

  • (Ha szeretnél részt venni az épületbejáráson, kérjük érkezz időben, mert erre a szakmai programok előtt kerül sor!)

Helyszín:

Részvételi díj:

  • MAKE (Magyar ApartmanKiadók Egyesülete) tagoknak: 900 Ft (bruttó, alanyi áfa-mentes összeg)
  • Nem MAKE tagoknak: 2.900 Ft (bruttó, alanyi áfa-mentes összeg)
* Nem vagy még MAKE tag? Küldd el belépési nyilatkozatodat most, és vegyél részt kedvezményesen a konferencián! KLIKK: CSATLAKOZÁS AZ EGYESÜLETHEZ! 

Ne maradj le, a MÜPA Üvegterem kapacitása miatt jelentkezéseket csak korlátozott számban, érkezési sorrendben tudunk fogadni! Amint a létszám betelik, további jelentkezéseket nem áll módunkban fogadni. Köszönjük megértésed és együttműködésed!

Jelezd részvételi szándékodat FACEBOOK eseményünknél is, klikk:

OKTÓBERI APARTMANKIADÓ TALÁLKOZÓ FACEBOOK ESEMÉNY

Kedves Érdeklődő! A jelentkezéseket lezártuk. Ha szeretnél értesülni a soron következő eseményeinkről, kérjük, küldd el regisztrációdat, és első kézből értesülhetsz a legközelebbi rendezvényünkről: