Előadás ÁSZF

1) Az előadás helyszíne, időpontja:

  • Időpont: 2018. január 24. 13:00 – 18:00 regisztráció, eredeti számlák átvétele: 12:45-től
  • Helyszín: Nyugati Oktatási Központ (Térkép, megközelíthetőség)
  • Cím: 1055 Budapest, Nyugati tér 9. (Alexandra Könyvesház mellett) 32-es kapucsengő, III. emelet.

2) Részvételi díj, lemondás:

  • január 16. 16h előtti befizetés/utalás*esetén 15.500 Ft + Áfa, azaz 19.685 Ft / fő.
  • január 16. 16h utáni befizetés/utalás*esetén 18.500 Ft + Áfa, azaz 23.495 Ft / fő.

*A befizetés/utalás időpontja, tehát NEM a jelentkezés elküldésének időpontja.

Ez nagyjából egy átlagos nyári vendégéjszaka ára, cserébe 5 órán keresztül mindent megtudsz, amit egy átlagos házigazda jobb esetben is akár több hónap utánajárással derít csak ki. Hidd el, tapasztalatból beszélünk.

Ne maradj le! A férőhelyek száma ismét korlátozott, jelentkezésed a részvételi díj befizetése után, érkezési sorrendben tudjuk visszaigazolni és biztosítani, a késedelmes jelentkezéseket és befizetéseket férőhely hiányában elutasíthatjuk!

Lemondási feltételek: a részvétel az előadás előtti 5 napig írásban (az info@ingatlankiadasokosan.hu email címre küldött levélben), mondható le díjmentesen, ekkor az előadásra befizetett teljes díjat visszatérítjük. Az előadás előtti 5 napon belül a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, csak amennyiben túljelentkezés és késedelmes utalás miatt a mi részünkről nem tudjuk fogadni a jelentkezésed!
A szervező fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint visszautasítsa a jelentkezést bizonyos cégek esetében (pl. versenyérdek-ellentét stb. miatt)

3) Házirend

  • Regisztráció: 12:45-13:00 között.
  • Az előadásra a helyeket nem a megrendelés, hanem a befizetés sorrendjében tudjuk kiadni. Az ülőhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.
  • Az előadások alatt kérjük a mobiltelefonokat kikapcsolni.
  • Az előadásokról videó vagy hangfelvételt a szervezők engedélye nélkül készíteni szigorúan tilos!
  • Az előadás során a szervezők fotókat készítenek. A részvétellel hozzájárulsz, hogy szabadon publikálhassuk ezeket a fotókat. Amennyiben nem szeretnéd, hogy rólad kép kerüljön ki, kérjük ELŐRE jelezd a rendezvény napján, az előadás kezdete előtt a regisztrációnál!

4) Adatvédelmi irányelvek

Az előadásra való jelentkezés során megadott adatokat bizalmasan kezeljük, és harmadik félnek nem adjuk át. Az ingatlankiadasokosan.hu weboldal adatkezelője Istenes Mária Éva, a tárhely szolgáltatója a Tárhelypark Kft. Az adatokat a Listamester (Bithuszárok Bt.) szerverein tároljuk, illetéktelen, harmadik személy nem férhet az adatokhoz. Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83794/2015. Írásban bármikor kérheted adataid törlését a hírlevélre feliratkozók csoportjából az info@ingatlankiadasokosan.hu címre küldött levélben, vagy az általunk kiküldött hírlevelek alján olvasható „leiratkozom” gomb megnyomásával.

5) Szerzői jog

Az előadáson elhangzottak, illetve kiosztott anyagok az előadók szellemi tulajdonát képezik. Azokat oktatási célra felhasználni, terjeszteni a szervező engedélye nélkül tilos!

6) Egyéb rendelkezések

Szervező fenntartja a jogot az előadások témájának, kezdési időpontjának és helyszínének a megváltoztatására!