Első Apartmankiadó Konferencia

fb event 7

Várunk téged is szeretettel a Magyar ApartmanKiadók Egyesülete és az Ingatlankiadás Okosan csapata által 2017. szeptember 9-én a budapesti Akvárium Klubban megrendezésre kerülő

ELSŐ APARTMANKIADÓ KONFERENCIÁN!

Miről szól a konferencia?

Égetően fontosnak tartjuk,  hogy a Budapesten és vidéken élő házigazdáknak lehetőséget biztosítsunk nem csak az egymással való személyes kapcsolattartásra, kapcsolatépítésre, de hogy legyen egy olyan rendszeres eseménysorozat hazánkban, ahol a turizmus ezen szegmensének képviselői, azaz az egyéb szálláshely-szolgáltatók személyesen találkozhassanak az állami és piaci szereplőkkel.

Célunk, hogy a résztvevők első kézből értesülhessenek a területtel kapcsolatos információkról, újdonságokról, változásokról, legyen szó akár adózásról, adminisztrációs kötelezettségről, jövőbeli tervekről. Ugyancsak számos területen fontosnak tartjuk a megfelelő párbeszéd megkezdését, rendezvényünkkel ennek is szeretnénk helyet biztosítani.

Kinek javasoljuk a konferencián való részvételt?

Minden olyan tudatos házigazdát várunk szeretettel, aki fontosnak tartja, hogy naprakész információja legyen a megélhetését/keresetkiegészítését jelentő tevékenységről, tudni szeretné, hova tart az iparág, milyen problémákra/kihívásokra érdemes figyelnie, szeretne több száz házigazdával személyesen találkozni, kapcsolatokat építeni, nyitott a párbeszédre a piac többi szereplőivel, szeretné szolgáltatásait bővíteni vendégei felé.

Kik szervezik a konferenciát?

Tudj meg mindent a konferencia szervezőiről ide kattintva: SZERVEZŐK

A konferencián az alábbi előadókkal és kiemelt témákkal várunk*:

09:30 – 10:00 Regisztráció, kávé, ásványvíz, pogácsa

10:00 – 10:15 Megnyitó: Istenes Mária Éva – Ingatlankiadás Okosan tanácsadó, Schumicky Balázs – MAKE elnök

10:15 – 10:30 Köszöntő: Szalay-Bobrovniczky Alexandra – Budapest Főpolgármester-helyettes

10:30 – 10:50 Adózás, támogató eljárás, a fekete lakáskiadás veszélyei: dr. Asztalos Zsuzsa – NAV osztályvezető

10:50 – 11:20 Panelbeszélgetés: Tendenciák, árak, lehetőségek a budapesti lakáspiacon: Futó Péter – Portfolio.hu, Balogh László – Ingatlan.com vezető gazdasági szakértő

11:20– 11:45 A házigazdák rémálma: ágyneműk, textilek és mosásuk – pódium beszélgetés a Bubbles és a Hoteltextília vezető munkatársaival

11:45 – 12:15 Ebéd

12:15-12:30 Online foglalási trendek, felkészülés a mellékszezonra: Booking.com

12:30 – 12:45 Ne legyünk függők! Van-e lehetőség a hazai szállásközvetítő piacban?: Bán Dóra – Szallas.hu sales manager

12:45 – 13:00 Hogyan keress több pénzt mint házigazda? A jó üzleti terv!: Schumicky Balázs – MAKE elnök

13:00 – 13:15 Mit tegyünk, ha a társasház be akarja tiltani az „Airbnb-zést”?: dr. Pálvölgyi Miklós ügyvéd

13:15 – 13:45 Adózási tippek, adóváltozások és ÁFA fizetés: Kis-Vén Valéria adószakértő

13:45 – 16:00 Találkozás a kiállítókkal, új partnerkapcsolati lehetőségek kiépítése, kötetlen társalgás a rendezvényen résztvevő többi házigazdával

*A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Sőt, ez még nem minden!

A rendezvény ideje alatt lehetőséget biztosítunk azoknak a szolgáltatóknak is a jelenlétre, akik tevékenységükkel jelentősen hozzájárulnak a sikeres házigazdák fáradságos munkájához. Házigazdaként találkozhatsz azokkal a cégekkel, akik a mindennapi munkádban segítenek; a teljesség igénye nélkül néhány példa: csomagmegörző, biztosító, takarító és tisztítócégek, személyszállító és transzfercégek.

És még ezt is tudjuk fokozni! Tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy a vendégeid a lehető legjobban érezzék magukat, és ne csak elégedetten távozzanak, hanem a lehető legjobb véleményt is írják a nálad töltött időről. Ehhez úgy szeretnénk hozzájárulni, hogy a rendezvény ideje alatt ugyancsak lehetőséget biztosítunk számtalan olyan szolgáltatónak is  a megjelenésre, akik termékeiket, szolgáltatásukat általad szeretnék eljuttatni a vendégekhez, így kulturális, turisztikai látványosságokat és élményeket kínáló cégekkel is személyesen találkozhatsz: városnéző buszok, éttermek, szórakozóhelyek, szabadulós játékok képviselői mutatják majd be szolgáltatásaikat.

A konferencia időpontja, helyszíne:

Kedves Érdeklődő! A jelentkezéseket lezártuk. Ha szeretnél értesülni a soron következő eseményeinkről, kérjük, küldd el regisztrációdat, és első kézből értesülhetsz a legközelebbi rendezvényünkről:

KÉPES BESZÁMOLÓ A KONFERENCIÁRÓL: KÉPEK

Teljes, pontos neved*
Email címed (biztos jól írtad be?)*