Képes beszámoló az Első Apartmankiadó Konferenciáról

2017. szeptember 9-én a Magyar ApartmanKiadók Egyesülete az Ingatlankiadás Okosan csapatával együtt rendezte meg Első Apartmankiadó Konferenciáját.

A szakmai konferencián kétszázan vettek részt, a jelenlevők naprakész tudást szerezhettek az ország legelismertebb szakembereitől. 

Előadást tartott a Booking.com, a Szallas.hu, panelbeszélgetések keretein belül számos érdekes témát boncolgattunk, ami minden házigazdának fontos lehet, ilyen volt például a megfelelő textíliák beszerzése, azok tisztán tartása, de szó esett arról is, hogyan növelhetjük bevételeinket, és milyen szolgáltatókkal érdemes partneri kapcsolatot kialakítani.

Az Ingatlan.com és Portfolio.hu naprakész ingatlanpiaci elemzéssel várta azon résztvevőket, akik további ingatlanbefektetésen törik a fejüket, és természetesen szó esett társasházi jogról, és a megkerülhetetlen adózásról. Az összes előadó és kiállító partner készséggel állt rendelkezésre további kérdések felmerülése esetén is.

Konferenciánkat  az Akvárium Klubban, Magyarország egyik legszínvonalasabb rendezvényhelyszínén tartottuk, a fényárban úszó, tágas terek nem csak kényelmes reggeliző és ebéd helyszínnek bizonyultak, de remek lehetőségét biztosítottak arra is, hogy a házigazdák az előadókkal, a partnerekkel és természetesen egymással is kötetlenül tudjanak beszélgetni.

Kedvet kaptál jönni  legközelebb? Hamarosan újra találkozunk; ha nem szeretnél lemaradni, küldd el regisztrációdat most, és azonnal értesítünk a pontos időpontról és helyszínről:

Teljes, pontos neved*
Email címed (biztos jól írtad be?)*Az Első Apartmankiadó Konferencián készült képes beszámolóért klikk a képekre, és nézd végig galériánkat!